Tänään en jaksa. Onneksi ei tarvitsekaan.

Otin omaa lomaa. Jäin pois koulusta, kun en jaksanut erittäin huonosti nukutun yön jälkeen nousta. Refluksitauti potkii taas vastaan, närästää ja korventaa. Sen takia en saa unta ja koska valvon, olen huonolla tuulella, väsynyt ja kiukkuinen.

Pojan ensimmäinen psykologikäynti meni ihan ok. Huomenna olisi seuraava. Katsotaan nyt, miten asiat etenevät. Pojan valohoidot eivät juurikaan ole auttaneet, vaan odotellaan erikoislääkäriaikaa. En tiedä mikä on seuraava vaihtoehto, kun ei tuo valohoito selvästikään auta. Päin vastoin, pojan psoriasis on todella pahana, levinnyt joka puolelle ja suurempina laikkuina kuin aiemmin.

Sosiaalitantoista ei ole vieläkään kuulunut mitään. Olisihan se kiva, että tämä asia selviäisi. Saimme koulun vetämään toisen lastensuojeluilmoituksen pois, kun esitimme todistuksen, että poika käy psykologilla. Tiedä sitten, miten se vaikuttaa tuon toisen ilmoituksen tutkintaan. Odotellaan siis edelleen.

Loma tulee kyllä todelliseen tarpeeseen. Pää on liian täynnä. Onneksi sain tänään tuloksia netin kautta. Sain minulle erittäin vaikean kurssin suoritettua arvosanalla 3 ja se oli jo iloitsemisen arvoista. Taistelin sen kurssin kanssa todella paljon, että sain sen suoritettua. Toisen kurssin sain läpi ja se riittää. Ei siitä kyllä edes voinut saada numeroa vaan pelkän suoritusmerkinnän. Edelleen odottelen matematiikan kurssin tuloksia, jotka olisi pitänyt tulla jo viikko sitten, mutta eipä näy eikä kuulu. Ottaa aivoon tuollaiset opettajat, jotka eivät voi antaa arvosanoja ajoissa.

Sähkötupakkani on vihdoin lähtenyt tulemaan Kiinasta. Eihän siihen mennytkään kuin 2,5 viikkoa ja muutama vihainen sähköposti. Nyt odottelen, että saisin sen kotiin asti.