Sain juuri loppuun J. R. Wardin kirjan Pimeyden Rakastaja. Oli muuten todella hyvä kirja!

Tämä oli sitä kunnon vampyyritarinaa liitettynä taisteluun ja romantiikkaan. Aivan käsittämättömän mukaansatempaavaa! Aluksi luin tätä vähän epäillen, koska alussa on käytettyjen sanojen suomennoksia. Jossain vaiheessa kirja vain vei mukanaan. Luin sen yhteen pötköön ja oli pakko käydä katsomassa, löytyisikö näitä lisää. Eipä löytynyt, ainakaan meidän kirjaston sivuilta. Tiedän, että noita on tehty ainakin kuusi, mutta en oo varma onko noita suomennettu tuota yhtä enempää. Etsin englanniksikin, mutta eipä löydy teoksia alkuperäiskielelläkään.

Tarina kertoo Bethistä, joka on toimittaja. Hän luulee olevansa orpo, mutta hänen isänsä, Darius, on elossa. Darius on vampyyri, joka kuuluu vampyyreita suojelevaan Mustan Tikarin Veljeskuntaan. Veljeskunta on sodassa sieluttomia ihmisiä, lessereitä, vastaan. Lesserit tappavat Dariuksen, joka pyytää viimeiseksi teokseen johtajaansa Wrathia suojelemaan Bethiä. Ja niin tarina alkaa...

Tämä on itse asiassa jopa niin hyvä, että mun on pakko alkaa etsiä tätä ja muita saman sarjan teoksia netistä. Saatan vaikka hurahtaa ostamaan koko sarjan. :)

Edit. Tilasin äsken koko sarjan AdLibrikseltä englanniksi. Ei löytynyt sieltäkään suomeksi muita kuin tuo Piemyden Rakastaja, joten niitä ei kai muita ole suomennettu. Koko sarjalle (6 kirjaa) tuli hintaa 33,50, joten ei paha hinta. Se olkoon mun joululahja itselleni.