Tänään oli tosiaan enkun yo-kuuntelu. Hermoilin ennen sitä aivan jumalattomasti. Kerrankin sain itteni aamulla nopeesti ylös sängystä, kun jännitin niin paljon.

Meni kyllä omasta mielestä ihan ok. Pari kysymystä on täysin epävarmoja onko oikein vai ei, mutta suurin osa pitäis olla oikein. Jos tuo kirjallinen osuus menee yhtä hyvin, niin läpi menee niin että kolisee. Pahin suorituspaine englannin kohdalta on siis takana päin.

Biologia teettää vielä työtä. Tänään oon lukenu jo yhden bilsan kirjan selailemalla läpi, pitäis vielä saada keskityttyä siihen täysillä. Eihän tuo ongelma ole, aikaahan on vielä monta päivää! Tässä kohtaa jokainen kunnon opiskelija pudistaa kauhistuneena päätään: miten voi muka neljässä päivässä lukea yo-kirjotuksiin?! Noh, jos pohja on kunnossa ja koko lukeminen on pelkkää kertailua, niin kyllä se onnistuu.

Mittasin äsken lämmön ja sitä oli 37,2. Enpä taida sitten tänään mennä kouluun. Mulla on kyllä sellanen pieni kutina, että tää on ihan stressilämpöilyä. Keuhkotkin kyllä pitää jotain ihme meteliä, mutta kurkkukipu ja yskä on poissa. Outoa.

Nyt taidan vetäytyä sen kirjan ja karkkipussin kanssa tuonne peiton alle ja saatanpa ottaa päiväunetkin. Kerron sitten miten kävi tuon kuuntelun kanssa, kunhan saan opettajalta kuulla.