Kun me muutettiin tähän, tää tuntui paratiisilta. Naapurit oli mukavia ja hiljasia ja niitä oli vähän. Vähän niitä on vieläkin, muu on historiaa.

Me asutaan tällasessa pienkerrostalossa, jossa on kaks rappua ja rapussa neljä asuntoa. Yhteensä siis 8 perhettä/talo.

Tää meidän rappu on edelleen ihan jees. Me asutaan kulmassa, joten meillä ei oo seinän takana ku yks pariskunta. Ne on selvinpäin ihan kivoja, mutta kännissä kovaäänisiä. Mä en kauheesti jaksa kiinnittää huomiota, menee asenteella "ai jaa, naapurit ryyppää taas". Meidän alapuolella asuu venäläinen pariskunta, joka on todella hiljanen. Sieltä ei ikinä kuulu mitään eikä niitä oikein näy edes tossa käytävässä. Niiden vieressä asuu suunnilleen kolmikymppinen pariskunta, joilla on kymmenvuotias tytär. Nekin on ihan jees, mitä nyt nainen juoruaa aina kun siihen sattuu törmäämään.

Toi toinen rappu on koko ajan ollu levottomampi. Nyt siitä on vaihtunu kokonaan pois se porukka, joka siinä asu sillon, kun me muutettiin tähän. Ite en oo hirveesti jaksanu kiinnittää huomiota, ei ne ole meitä häirinnyt.

Jo viime keväänä muutti tuohon toiseen rappuun mies, joka alotti terrorismin heti. Meitä kohtaan on tehty tasan yks sanallinen loukkaus, mutta tuo viereinen ja niiden alapuolinen pariskunta ovatkin sitten saaneet kärsiä. Milloin on haistateltu, milloin uhattu tappaa ja muuta kivaa. Lapsille (alakerran pariskunnan omalle lapselle ja seinänaapureiden lastenlapsille) tämä mies on huutanut ja kieltänyt leikkimästä tuossa yhteisellä pihalla. Toinen rappu on kärsinyt vielä pahemmin. Heille on tungettu paskaa (siis tosiaan ihmisen ulostetta) postilaatikoista sisään ja rikottu pulloja käytävään. Kuitenkaan tätä tekijää ei ole saatu pois tästä talosta.

Nyt seinänaapuri sai kirjeen, jossa uhattiin soittaa poliisit hänen peräänsä, kun hän kerran hakkaa vaimoaan. En tiedä kuka sen on kirjoittanut, mutta hän on varma, että se on tämä sama mies. En uskaltanut sanoa, että musta se kyllä näytti naisen kirjottamalta. Hän nimittäin kävi kysymässä multa, tiedetäänkö me asiasta mitään. No, eipä tiedetä, kun ei puututa näihin talon sisäisiin kärhämiin. Seinänaapuri on kuitenkin vakuuttunut, että se oli juuri tämä herra ja huutaa tälläkin hetkellä tuolla pihalla, kuinka raukkamainen paska tämä mies on jne.

Sen tiedän, että tämä ei jää tähän.

Ihanaa asua kerrostalossa!