Tänään on maanantai ja vihaan maanantaita! Mussa on hitunen Karvista, mieluiten nukkuisin maanantait yli.

Auto-ongelma on tilapäisesti ohitettu. Ukko korjas sen jollain ihmelitkulla, joka tukki vuodon ja tällä hetkellä se toimii jopa hyvin. Ajateltiin, että ukko nyt laittaa sen pikasesti katsastuskuntoon, katsastuttaa sen ja sitten myydään se pois, ennenkuin se pikakorjaus pettää. Rahaa ei kyllä juurikaan ole, mutta sen takia tuo pitääkin saada pois käsistä, että voi ostaa uuden toimivan auton.

Viime viikon oli pois koulusta, koska en jaksanut stressata sekä autoasioita että koulua. Tänään on taas tarkotus mennä kouluun ja katella jos vaikka tää jakso ei ois ihan niin tappava kuin viime jakso. Taitaa olla turha toivo, kun tietää mihin tässä jaksossa keskitytään. Koko jaksossa on vain yksi pakollinen kurssi ja loput on kirjotuksiin valmistavia. Se tietää pirusti lukemista ja vielä enemmän kirjottamista. Kiva kiva.

Alkaa koulumotivaatio olla miinuksen puolella. Ei jaksais millään mennä sinne, vaikka se mukavaa vaihtelua tähän lapsiperheen arkeen onkin. Ei vaan millään jaksais. Lisäks mulla olis lauantaina uusintakoe äidinkielestä. Ei jaksais sitäkään. Sain kyllä ihan ok arvosanan kokeesta. En kuitenkaan tajunnut tehdä koko koetta, joten paremman tiedän saavani uusinnasta.

Luettua on tullut paljon. Kudottua on tullut jonkun verran. Nyt vaan loppu punanen lanka, jolla teen raitoja kaulaliinaan eikä sitä tunnu tästä kaupungista löytyvän. :/ Täytyykin kattoa löytyiskö sitä netistä jostain verkkokaupasta. Tartten sitä ainakin yhden kerän. Onnistuneesti vaan hukkasin sen vyötteen jo ajat sitten, joten en tiedä sen värin varsinaista nimeä tai numeroa.

Toinen käsityöprojekti, jota ajattelin, on ristipistoilla tehdyt joulukortit. Hain niihin jo malleja netistä. Nyt ei puutukkaan kuin lanka, kangas ja ne korttipohjat. :D Voipi olla, etten ikinä saa niitä tehtyä, mutta mitäpä tuosta.

Tekis mieli opetella tekemään käsitöitä ihan kunnolla. En nimittäin esim. neulomisessa osaa tehdä kuin oikeaa neuletta, nurja ei onnistu. En osaa käyttää ompelukonetta kunnolla ja tunnun saavan ne aina hajalle kun edes yritän opetella. Paperiaskartelussa tietyt jutut onnistuu, mutta en esim. osaa käyttää leimasimia. Masentavaa.

Valitusta taas. Muuta en näköjään edes osaa kirjottaa.

Ilosia asioita: Lapset on terveitä. Pakastimessa on ruokaa pariksi viikoksi, joen kaupassa ei tarvitse käydä.

Siinäpä ne kai sitten.